Bemutatkozas es elerhetoseg

 

                                                

Kedves Látogatónk, ...és reményeink szerint még kedvesebb jövõbeni Megrendelõnk!

Ön NYERT,...mert CÉLBA ért!......amennyiben céges, vagy családi rendezvényéhez keresett megbízható és kreatív lebonyolító (de nem bonyolító) profi szolgáltatót.

Szolgáltatásaink :  - dekorációk lufikból, anyagból, virágból,    - lufik feliratozása, héliumos és levegõs töltése úgy cégeknek nagy db-számban, mint egyéni megrendelõknek speciális igényekkel (minden ami lufi),   - valamint zenére koreografált profi tûzijátékok lejátszása       - megrendelési helytõl függetlenül.    -Lufis cégünk indulása a múlt századra, sõt ezredre tehetõ, pontosabban a 80-as évek végére. Kezdetben lufik gyártásával foglalkoztunk sok magyar kisgyermek örömére. A rendszerváltás után liberalizált piac következtében álltunk át külföldi termékek használatára, valamint ennek köszönhetõen a gyártásból a felhasználás (dekorációk, emblémázások) irányába. Tevékenységünk az évek során kibõvült a tûzijátékok szervezésével és lejátszásával.

Elérhetõségeink a lapok legalján. Aktív domain-jeink: www.lufidekor.hu   www.leggomb.hu   www.tuzijatekok.hu   www.dekoraciok.hu    www.rendezvenyek.hu, valamint  www.szeretet.hu          Cégképviselõ : Óhegyi Gyõzõ      Rövidített cégnév : Lufi Dekor Egyéni Cég    adószám: 53922399-2-39

A jeles napokkal (szülinap, névnap, mikulás, Valentin, évfordulók, szilveszter, stb.) kapcsolatos egyedi dekorációkról a termékek menüben szerezhet információt az akit ez aktuálisan érint. Linkajánlónkban pedig a rendezvényekkel összefüggõ hasznos szolgáltatások, szolgáltatók elérhetõsége szerepel.

Az oldalakon látható képek saját munkáinkról készültek.

Ha céges rendezvényén van szüksége dekorációra, akkor a  Képtár menüpontban találhat az Ön számára leginkább érdekes információkat, képeket. Amennyiben "repi"anyagnak szeretne emblémázott léggömböket készíttetni, és/vagy fújatni, akkor a Lufik feliratozása menüpont lehet a nyerõ hely.

Egyéni megrendelõ esetében, ha családi vagy esküvõi rendezvényéhez keres dekoratõrt, ill. szülinapos vagy névnapos, valentínes, stb lufis témában keres megoldást, akkor kérjük, hogy az Esküvõk és a Lufik feliratozása oldalakat nézze meg elsõsorban.

A pirotechnikával kapcsolatban itt informálodhatnak.

        

Kiemelten kérjük kedves látogatóinkat, hogy a Vendégkönyvünkbe legyenek szivesek észrevételeket tenni, amennyiben idejük ezt lehetõvé teszi.

Köszönjük türelmüket, kellemes és eredményes nézegetést kívánunk!  Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre.

Érdeklődni, illetve ajánlatot kérni az alábbi e-mail címen legyenek kedvesek:

lufidekor@lufidekor.hu

MÉG TÖBB információ :   I T T   <---  (Lufi Dekor, Tûzijáték interaktív háttérportál)

 

>vissza a fõoldalra<