Tüzijáték

 

Amennyiben zenére koreografált, látványos tüzijátékkal szeretné zárni vagy megnyitni rendezvényét, akkor annak megrendelését is nálunk teheti meg. Jó helyen jár. Igényeljen, gyönyörködjön..., a többi a mi dolgunk. Beszerzünk minden szükséges engedélyt. Ehhez viszont minimum 2-3 hétre szükségünk van, ezt tehát megrendelésénél kérjük vegye figyelembe. Amint konkrét elképzelése van mielõbb jelezze, hogy késedelem nélkül elkezdhessük a procedúrát.

Igyekszünk minden tûzijátékunkat a lehetõ legszinesebben, legvegyesebben összeállítani, ami a szineken kívül igaz a termékek típusaira, bontási magasságaira, mûködési idejükre, hanghatásaikra. De mindenekelõtt elsõ a BIZTONSÁG !

A magasabb költségvetésû tûzijátékoknál az összetevõk aránya a nagyobb kaliberû termékek irányába tolódik. Ezeknél mind a bontási kép, mind pedíg a bontási magasság nagyobb. Természetesen a hanghatás is fokozottabb.

A következõ linkre kattintva megtekinthetõ egyik esküvõi tûzijátékunk:                e s k ü v õ i  t û z i j á t é k  videó,  valamint egy céges rendezvényé:                   c é g e s  t û z i j á t é k videó

Az engedélyeztetéshez szükséges tudnivalókról háttérportálunk blogjában informálódhat.     link:          tûzijáték engedélyeztetés információi

 A különbözõ kategóriákban a gyorstüzelésû, de alacsonyabb bontási magasságú, soklövetes bombettatelepeket, római gyertyákat, az egyesével, vagy csoportosan ellõtt -nagy bontási magasságú- bombákkal, mozsarakkal kombináljuk eltérõ arányokban. Indításhoz kizárólag elektromosan mûködtetett vezérlõpultokat haználunk, folyamatos beavatkozási lehetõséggel.KATEGÓRIÁK :

Tûzijátékainkról bõvebb információ a tûzijátékos honlapunkon:  http://www.tuzijatekok.hu/

 

>vissza a fõoldalra<