Lufik feliratozása

A kiváló minõségû külföldi léggömböket egyedi igények alapján feliratozzuk, vagy céglogózzuk egy ill. több színnel.

A céges reklámlufikhoz általában normál méretû, és fényû u.n. G-90 típusú (pastel, cristal) léggömböket használunk, amelyek minõsége stabil, színválasztékuk megfelelõ, a levegõs töltést, felpálcikázást remekül bírják. Felfújva kissé "körte" alakú. Rövidebb átmérõjénél kb. 27-28 cm, míg a hosszabbiknál mérve kb. 30-32. Természetesen választható tetszés szerint nagyobb méretû, és más fényû (metál) lufi is felárért. A megnyomáshoz használt sziták elkészítéséhez vektoros grafikát kérnénk elküldeni részünkre mailben.

Születésnapi, névnapi, Valentín, és esküvõi (just married), ill. szilveszteri, stb. rendezvényekhez inkább a tetszetõsebb metál fényû lufikat feliratozzuk. Ezekbõl is a nagyobb méretet, mely a rövidebb átmérõjénél 30-31, a hosszabbiknál kb. 33-35 cm(GM-110 tip.). Utóbbi lufikat nagyrészt héliummal töltjük, hiszen felszalagozva, összekötve igazán szép, "felszállós" csokrokat lehet készíteni belõlük. Ezeket igény szerint ki is szállítjuk. A szülinapos luficsokrokat kombinálhatjuk fóliás héliumos léggömbökkel, kis lufikból felépített lufiszámokkal, betûkkel, lufivirágokkal. Ezekrõl képeket lejjebb láthatunk.

A céglogózott lufikat rendszerint levegõvel töltjük, és pálcikázzuk a rendezvényeken (megbeszélt költség ellenében), de lehetõség van  - a lenti képek között látható -  lufifújó berendezés napi bérbevételére is.

    

    

A feliratok a lehetõ legnagyobb méretûek, amit csak a technológia megenged. Általában érvényes az, hogy a kevesebb a "több". Mivel a teljes logónak egy megadott nagyságú felületet kell kitöltenie, ezért a kevesebb karakter nagyobb méretet tud felvenni ezen belül. Reklámértéke így magasabb, hiszen nagyobb távolságról is látható mi van a lufira emblémázva.

   

   

   

   

A feliratozott lufik ára a rendelt darabszámtól, színnyomások számától, a felhasznált lufi méretétõl, fajtájától függ. Telefonon, vagy mailben kérje árlistánkat.  +3630/9570-562      mail: lufidekor@lufidekor.hu

Szállítási határidõ általában a megrendeléstõl számított egy héten belül várható. Elkészítünk rövid idõn belül akár több tízezres tételeket is.

MÉG TÖBB információ :   I  T  T  <--- (Lufi Dekor, Tûzijáték interaktív háttérportál )

 

 

 

>vissza a fõoldalra<