Esküvők

Az esküvõ jobb esetben egyszeri alkalom az ember életében. Ha szeretnénk, hogy az ezt követõ életünkben csak kellemes emlékeink maradjanak róla, akkor célszerû a különféle hozzá kapcsolódó dekorációs, és egyéb tevékenységeket profi szakemberekre bízni. A lenti képeken láthatunk néhány gyakorlati megvalósítást a teremdekorációkból.

Bõvebb információ, még több kép a következ linken :  H Á T T É R P O R T Á L

A díszítésekhez külföldi, kiváló minõségû, metál fényû léggömböket használunk, amelyek igen tartósak, tetszetõsek. Gyakorlatilag szinte minden színben rendelkezésre állnak.

Lufireptetésrõl videó  ------->    I T T               és  --------->      I T T 

FÕASZTAL MÖGÖTTI HÁTTEREK :   (szivek, gyûrûk lufiból; ívekkel, oszlopokkal, gombócokkal, nyújtott csokrokkal kombinálva, és kiegészítve tüllel, organzával)

      

     

        

    

LUFIKAPUK (BOLDOGSÁGKAPUK) terem és vendéglõ bejáratokhoz, ill. nyílt tereken:       Még több lufikapu képei  I T T

    

    

LUFISPIRÁLOK (GIRLANDOK), LUFIGÖMBÖK (GOMBÓCOK), ÍVEK melyek többféleképpen elhelyezhetõek akár a mennyezeti rész alá, akár oldalfalakra:

    

    

    

    

    

    

    

HÉLIUMOS CSOKROK, normál 3-as, és nyújtott 10-es, ill. 7-es kötésben, melyek kedveltek, és az asztalon kívül padozatra is helyezhetõek:

    

    

      

MENYASSZONY, VÕLEGÉNY FIGURA különféle kialakításban lufiból, fóliából, valamint JUST MARRIED 3-as csokor a fõasztalra a pár elé, melyet széles organza szalaggal kötünk csokorba:      ( Még több alakzat  képe  I T T  )

    

    

A megrendelõ kérésére egyedi felirattal is ellátjuk a léggömböket (keresztnevek, jelképek, stb.).        Több féle minta   I T T  látható.

     

MÉG TÖBB információ :  I  T  T  <--- (Lufi Dekor, Tûzijáték interaktív háttérportál)   Hasznos információk a portál Blog-jában gyakran felmerülõ kérdésekrõl, mint egyedi feliratos lufik, lufireptetés, kívánságlámpások használata, stb. Valamint sok-sok kép a témában a GALÉRIA-ban. Pl. székszoknyák, boldogságkapuk, virágdekor, valamint  Á R L I S T A is található.

 

 

>vissza a fõoldalra<